ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΗΘ 2020

ΠΗΘ 2020

ΠΗΘ 2020

Φίλες και φίλοι

ΟΙ νεότερες εξελίξεις, δυστυχώς, ήρθαν να επιβεβαιώσουν αυτό που όλοι μεταξύ μας συζητούσαμε τις προηγούμενες ημέρες.

Έτσι, μετά από ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ. της "ΘΕΣΙΣ",  αναβάλλονται επ΄αόριστον οι εκδηλώσεις για την προετοιμασία και τον εορτασμό της ΠΗΘ 2020.

Η έννοια της αναβολής και όχι της ματαίωσης έχει να κάνει αρχικά με την αναμονή νεότερων εξελίξεων  τις επόμενες εβδομάδες σε σχέση με τον κορονοϊό .

Οι περαιτέρω σκέψεις που κάναμε,  με στόχο να μην πάνε χαμένοι οι μέχρι σήμερα κόποι όλων των ομάδων, είναι να παρουσιαστούν ραδιοφωνικά ή live κάποια κομμάτια των "Εσωτερικών ειδήσεων" από όσες ομάδες το επιθυμούν την ημέρα του εορτασμού της ΠΗΘ (ή και τις επόμενες ημέρες) .

Θα θέλαμε να μας ενημερώσουν σχετικά όσες ομάδες έχουν ενδιαφέρον για την υλοποίηση της παραπάνω πρότασης.

Επίσης αν υπάρχει κάποια εναλλακτική σκέψη, σε σχέση με τον εορτασμό της ΠΗΘ σε όποιο μέρος του νησιού, θα θέλαμε με χαρά να την μοιραστείτε μαζί μας.

Φίλες και φίλοι, πιστεύουμε πως οι δοκιμασίες που περνάμε σε σχέση με την ίωση αλλά και σαν νησί, δεν θα πρέπει να μας κάνουν να χάνουμε την πίστη μας στις καλύτερες μέρες.

Είναι σημαντικό να κρατάμε το χιούμορ μας, την ψυχραιμία μας, την αισιοδοξία μας και στο μέτρο του δυνατού να συνεχίζουμε να προσπαθούμε για την πραγματοποίηση των ονείρων μας ... 

Το να παλεύουμε για μια καθημερινή ποιότητα στις ζωές μας είναι εφικτός στόχος.... φτάνει να είναι στόχος ... ?

 

Καλή δύναμη σε όλες και όλους μας

 

Το Δ.Σ. της "ΘΕΣΙΣ"